Arena Ideas Portal

Ändring av anmälningsfunktionen i version 4.6 ger risk för missförstånd

Enligt release notes för 4.6: "You can add new registrations to an event, but if you register to the same event with the same email address more than once, the previous registration will be deleted."

Här måste det vara supersupertydligt för användaren att hen raderar sin tidigare anmälan genom ytterligare en anmälan med samma mailadress. Jag har själv aldrig stött på en sån lösning någonstans så jag kan inte förvänta mig att användarna förstår utan hjälp. Det är inte den förväntade reaktionen från systemet. Isåfall måste det dyka upp information i stil med: "En platsanmälan har tidigare gjorts kopplad till denna mailadress. Tryck OK för att ersätta tidigare anmälan med denna. Annars tryck avbryt.".

  • Anna Schönborg
  • Mar 19 2021
  • Needs review
  • Attach files